Faktureringsprogram

Om du har ett faktureringsprogram så ingår som sagt fakturamallarna. På så sätt slipper du en hel del problem, då du inte behöver göra så mycket själv – fakturamallarna ingår i programmet. Bra och enkla faktureringsprogram kostar från ca 70-100 kr/månad – så räkna på hur mycket tid du tjänar på att använda ett faktureringsprogram innan du köper. Kan du spara in någon halvtimme i månaden så lönar det sig förmodligen, så i runda slängar kan man säga som så – tre eller färre fakturor/månad kan du fixa själv med egna fakturamallar, fler än tre fakturor och ett faktureringsprogram lönar sig definitivt.

Här nedan listar vi faktureringsprogram som vi tycker passar de mindre företagen, vi kommer fylla på listan allt eftersom:

Faktura24

faktura24

Faktura24 är ett smidigt och lättanvänt faktureringsprogram som är enkelt att förstå och som faktiskt inte är krångligare än till exempel Gmail eller Facebook – det går alltså att förstå nästan alla funktioner mer eller mindre direkt. Knapparna är stora och tydliga, symbolerna likaså – det går inte att komma fel eller missförstå något.

En annan positiv sak är det smidiga kund- och artikelregistret, vilket gör att du snabbt kan få en överblick över hur saker och ting ligger till. Du kan utan problem få en bra översikt över dina kunder, artiklar och fakturor, dessutom ser du i smidiga diagram hur mycket pengar du fakturerat för varje månad – något som hjälper dig få en snabböversikt över dina finanser.

Du kan också testa programmet helt gratis i 30 dagar, så du slipper köpa grisen i säcken.

Tipsa gärna redaktionen om fler faktureringsprogram att recensera genom att lämna en kommentar i kommentarsfältet!